Performance, Riedel

Riesling:

Riesling-glasset er perfekt for å balansere den høye syren og restsukkeret i hvite viner med frukt.

Denne formen er en videreutvikling av RIEDELs mest allsidige hvitvinsglass. Den bidrar til å balansere de friske karakterene og høye mineralkomponentene, og den nye, større formen understreker en forbedret aromatisk opplevelse. Som en del av Performance-serien ble denne formen re-utviklet i 2018 for bedre aromater. Den optiske virkningen i RIEDEL Performance-serien tilfører både en designfunksjon og en forbløffende effekt på vinens aromaer.

Denne pakken inneholder to glass. Maskinlaget og tåler oppvaskmaskin.


Pinot Noir:

New World Pinot Noir er perfekt for å støtte balansen mellom skjørhet og frisk kompakt frukt i lette viner fra den nye verden. Laget under flere workshops med produsenter fra Oregon, USA, tulipanformen og den lett utstrakte leppen fremhever den uimotståelige sødmen, mens den perfekt balanserer syren og undertrykker alkoholen, for å skape et perfekt bilde av vinen. Dette glasset egner seg også godt for å vise aromaene til Rosé Champagne. Den optiske virkningen i RIEDEL Performance-serien tilfører både en designfunksjon og en forbløffende effekt på vinens aromaer.

Denne pakken inneholder to glass. Maskinlaget og tåler oppvaskmaskin.


Chardonnay:

Oaked Chardonnay-glasset er perfekt for å avsløre intensiteten til fyldige hvitviner, inkludert vinens flerlagsaromaer. Med et større volum gjør den brede bollen med åpen munn det mulig for den rike buketten å utvikle sitt fantastiske mangfoldige utvalg av aromaer, og understreker finessen samtidig som man minimerer risikoen for at rikere hvitviner blir overkonsentrerte. Som en del av Performance-serien ble denne formen re-utviklet i 2018 for bedre aromater. Den optiske virkningen i RIEDEL Performance-serien tilfører både en designfunksjon og en forbløffende effekt på vinens aromaer.

Denne pakken inneholder to glass. Maskinlaget og tåler oppvaskmaskin.


Cabernet/Merlot

Cabernet-glasset er perfekt for fyldige, komplekse rødviner med mye tannin. Den generøse størrelsen på dette glasset lar buketten utvikle seg fullt ut, og jevner ut de grove kantene. Den fremhever frukten, reduserer de bitre egenskapene til tannin, og lar vinene oppnå balanse. Som en del av Performance-serien ble denne formen re-utviklet i 2018 for bedre aromater. Den optiske virkningen i RIEDEL Performance-serien tilfører både en designfunksjon og en forbløffende effekt på vinens aromaer.

Denne pakken inneholder to glass. Maskinlaget og tåler oppvaskmaskin.


Karaffel:

Performance-karaffen ble introdusert i 2018 som et kompliment til den banebrytende Performance-glassserien. Dette maskinlagde stykket har en enkel design med optisk blåst glass. Kunsten til dette håndverket har sin opprinnelse i Venezia, vuggen til de mest overlegne glassblåsingsteknikkene.

Denne pakken inneholder et enkelt stykke. Maskinlaget og tåler oppvaskmaskin. RIEDEL anbefaler: Bruk flaskerens for å fjerne flekker fra karaffelen.

Kjøp
  • kr 769,00
100% SSL Secure