KARMAMEJU, Body Lotion

Karmameju

kr475.00
Skriv en anmeldelse
Legger i handlekurven … Varen er lagt til

01 Divine:

Beskytt og hydrer tørr hud med luksuriøs, gjenopprettende og aromaterapeutisk DIVINE bodylotion. Nærende aktive planteekstrakter fra organisk Aloe Vera, samt klinisk bevist hyaluronsyre, fremmer cellestrukturen og hudens naturlige evne til å holde på fuktigheten.

Denne dypt fuktighetsgivende lotionen absorberes raskt mens eteriske oljer, ekstrahert fra orientalske blomster og tretoner, etterlater huden med en sensuell og forførende duft.

Aromaterapien i DIVINE består av rene Rose, Magnolia, Patchouli, Rose Geranium, Bergamot og Ylang Ylang eteriske oljer som stimulerer positivitet, styrke, varme og femininitet.

02 Peace:

PEACE består av organisk aloe vera, havrekjerneolje, klinisk bevist hyaluronsyre og organisk sheasmør som sammen pleier, fukter og lindrer huden. Milde urter, kombinert med regenererende tre- og sitrusnoter fra essensielle oljer, fremmer hudens naturlige helbredelsesprosesser og har anti-inflammatoriske egenskaper.

PEACE er en beroligende kroppslotion og aftersun som effektivt nærer og fukter tørr og sart hud. PEACE har en beroligende effekt på kropp og sinn.

Aromaterapien i PEACE er en blanding av eteriske oljer av kamille, lavendel, røkelse og sandeltre, som beroliger sinnet, selv i perioder med stress, angst, bekymring og rastløshet. Bruk PEACE før søvn eller en eksamen og for en rolig start på dagen.

03 Wish:

WISH er en lettabsorberende kroppslotion med organisk aloe vera, organisk sheasmør, mandelolje og klinisk bevist hyaluronsyre, som styrker hudens beskyttende barriere og tilfører intens fuktighet.

De antiseptiske og snerpende egenskapene til dynamiske eteriske oljer bidrar til å forbedre sirkulasjonen i huden og forbedre hudens struktur. De essensielle oljene gir WISH sin unike, forfriskende duft, som stimulerer sinnet og etterlater huden smidig og fuktet.

Aromaterapien i WISH er en blanding av eteriske oljer av grapefrukt, bergamott, appelsin, sort pepper, einer og ingefær, som fremmer energi og fokus, lyst, mot og en følelse av velvære.