Røkelse, Sacred Elephant

Sacred Elephant

kr80.00
Skriv en anmeldelse
Legger i handlekurven … Varen er lagt til

Sacred Elephants røkelsespinner er håndlagdet av munker i India, og er tradisjonelt fremstilt med bare de reneste ingrediensene som tilbys av naturen. Hver pinne veier litt over 1 gram, er 20 cm lang og vil brenne i 40-45 minutter. Det er 10 pinner i hver eske.

 

- Vegansk

- Etisk produsert i India

- Rene essesnielle oljer

- Ingen kjemikalier

- Ingen syntetiske ingredienser

 

Agarwood: Dufter av førsteklasses agarwood olje, en av naturens sjeldneste og mest dyrebare naturlige ingrediens tilgjengelig. Dyp og sanselig med bølger av kamfer. Denne kultiverte duften skaper en følelse av verdig hensikt. Perfekt for meditasjon.

Cedar: En maskulin duft kjent for sin avslappende evne. Lenge brukt av yogiene i øst for å frembringe indre styrke og fokus.

Cinnamon Spice: Søt, krydret og velduftende. Kanel er et høyt verdsatt krydder som har vært i bruk siden bibelske tider. Varmende og beroligende. Lukseriøs røkelse som bl.a. egner seg godt til langsom og avslappende yoga og dyp meditasjon.

Gaura Leela: En lys, spennende, sanslig og ren røkelse. Blandingen av Amber og Saffran gir den unik sjeldenhet i den moderne røkelse verden.

Himalayan Musk: En beroligende blanding av Frankincense, Myrrh, Patchouli, Sandalwood og Ambrette frø som skaper denne grasiøse røkelsen som fremkaller den meditative og gåtefulle naturen i Himalaya.

Myrrh: En dyp og engasjerende meditativ opplevelse.

Prema: I det gamle språket sanskrit betyr Prema bokstavelig talt gudommelig kjærlighet. Blandingen av essensielle oljer fra fem forkjellige blomster fra India skaper denne dypt unike duften som er ideell for tider av romantikk og intimitet.

Rose: En romantisk, varm, trøstende røkelse som bare bruker de reneste høyverdige roseoljene og kronbladene. Fantastisk i sin skjønnhet og eleganse. Rose øker opplevelsen i øyeblikk med intimitet og ømhet. Dette er røkelsen for romantikere verden over.

Sayali Jasmine: En søt, men subtil røkelse. Duften av Sayali Jasmine har lenge vært kjent for å løfte opp og oppleve. Den unike egenskapen til parfymen kommer fra det faktum at den blomstrer om natten og absorberer sensualiteten og feminiteten til månens stråler.

Vraja Leela: En forfriskende og livlig røkelse. Øm Jasmine og Rose sammen med myke hint av lavendel og sandeltre gir en åndelig duft som er ideell for å stimulere sansene.

Collection: Inneholder 10 pakker røkelse, en av hver av de nevnte duftene ovenfor.